اولین دوره تقدیر از برگزیدگان پژوهش دانشجویی

راهنمای شرکت در "اولین دوره تقدیر از برگزیدگان پژوهش دانشجویی" به مناسبت هفته پژوهش دانشکده داروسازی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

فرم شماره 1

فرم شماره2

فرم شماره3

□ بخش پایان­ نامه­ های برتر

- فارغ­ التحصیلان داروسازی پردیس بین الملل که در بازه زمانی 97/07/01  تا 99/09/10 از پایان­ نامه خود دفاع کرده­ اند می­توانند با موافقت استاد راهنمای اول پایان ­نامه خود در بخش پایان­ نامه­ های برتر شرکت کنند.

مستندات ارسالی لازم:

1- فایل نسخه کامل پایان نامه (به فرمت PDF)

2- فایل چکیده فارسی پایان نامه (به فرمت PDF)

3- فایل مقاله کامل منتج از پایان­ نامه (در صورت وجود، به فرمت PDF)

4- فایل فرم تکمیل شده شماره 1 (به فرمت PDF)

□ بخش پروپوزال­ های برتر

- دانشجویان داروسازی پردیس بین الملل که پروپوزال­ آن­ها تا تاریخ 99/09/10 مورد تصویب شورای پژوهشی دانشکده قرار گرفته است می­توانند با موافقت اسـتاد راهنمای اول پایان­نامه خود در بخش پروپوزال­­ های برتر شرکت کنند.

مستندات ارسالی لازم:

1- فایل نسخه کامل پروپوزال (پرینت شده به فرمت PDF از سامانه پژوهشیار)

2- فایل فرم تکمیل شده شماره 2 (به فرمت PDF)

□ بخش ایده­ های تحقیقاتی برتر

- دانشجویان داروسازی پردیس بین الملل می­توانند به صورت فردی یا گروهی (حداکثر 2 نفر) در بخش ایده تحقیقاتی برتر شرکت کنند. ایده­ های تحقیقاتی بنیادین یا کاربردی باید نوآورانه، خلاقانه و قابل اجرا باشند.

ایده­ های تحقیقاتی برتر جهت اجرایی شدن مورد مشاوره و حمایت دانشکده قرار خواهد گرفت.

مستندات ارسالی لازم:

1- فایل فرم تکمیل شده شماره 3 (به فرمت PDF)

ارسال مستندات در فایل Zip به آدرس ایمیل:

pharmeduic@tums.ac.ir