کد: 7309-346099      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۰ بهمن    تعداد بازدید : 3506

راهنمای ثبت نام بن کارت دانشجویی نمایشگاه کتاب

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای گسترش کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان عزیز قرار می دهد. در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار دانشجویان قرار می گیرد:

• بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.
  • زمان ثبت نام: ازنیمه دوم فروردین 1394 تا قبل از برگزاری نمایشگاه و از طریق سامانه ثبت نام بن کارت دانشجویی به آدرس www.tibf.ir ست.
  • زمان توزیع کارت از تاریخ 6 اردیبهشت 1394 تا پایان نمایشگاه است.
  • متقاضیان پس از ثبت نام و تأیید هویت و پرداخت سهم دانشجو (به صورت اینترنتی) برای دریافت بن کارت می‌بایست صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب نموده‌اند مراجعه کرده و از مراجعه به شعب دیگر خودداری نمایند.
  • مدارک لازم هنگام دریافت کارت عبارتند از کارت دانشجویی یا طلبگی معتبر، کارت ملی و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه.
  • هر دانشجو مجاز به دریافت یک کارت الکترونیکی یارانه‌ای کتاب است.
  • اعتبار موجود در کارت‌ها ..... هزار ریال است که .... هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معادل آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت اینترنتی پرداخت می‌شود.
  • یارانه پرداختی برای خرید کتاب از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است. کارتهای ویژه خرید در نمایشگاه فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار داشته و از طریق دستگاههای کارت خوان داخل نمایشگاه قابل استفاده است.

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید