کد: 7309-351190      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۲۸ فروردين   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ شنبه ۲۸ فروردين    تعداد بازدید : 1166

نتایج رتبه بندی QS 2016

دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی موضوعی اخیر Medicine موسسه QS، رتبه 300-251 را به خود اختصاص داد.

موسسه رتبه بندی QS یکی از معتبر ترین موسسات رتبه بندی حال حاضر دنیا می باشد که از سال 2004 اولین رتبه بندی جهانی خود را منتشر کرد. در حال حاضر این موسسه رتبه بندی به اعلام رتبه جهانی، رشته موضوعی و منطقه ای دانشگاهها می پردازد. جدیدترین رتبه ای که توسط این موسسه اعلام گردیده است، رتبه بندی موضوعی می باشد.

رتبه بندی موضوعی موسسه QS، با هدف مشخص کردن برترین دانشگاهها در حوزه های موضوعی مختلف، از سال 2011 فعالیت خود را آغاز کرده است. این موسسه در حال حاضر به رتبه بندی 42 حوزه موضوعی مختلف می پردازد؛ در هر کدام از این حوزه ها رتبه 400 دانشگاه برتر اعلام می گردد. همچنین، این رتبه بندی بر مبنای شاخص های شهرت دانشگاه، Employer Reputation، استنادات هر مقاله و اچ.ایندکس، صورت می گیرد.