کد: 7309-353601      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان    تعداد بازدید : 148

معرفی سایتهایی برای ویدئو های پزشکی

در اینجا تعدادی سایت مفید برای ویدئوهای پزشکی معرفی می شوند که می توانند برای دانشجویان گروه های پزشکی مفید واقع شوند...

با گسترش اینترنت پرسرعت در بسیاری از کشورهای جهان، زمینه برای اشتراک فایلهای حجیم فراهم شده است. امروزه به لطف این سایتها، اخبار و رویدادها به سرعت از طریق ویدئوها در سطح جهان منتشر می شوند و ویدئویی از یک کاربر گمنام، ممکن است در مدت کوتاهی صدها هزار بیننده پیدا کند و حتی منجر به تغییراتی در معادلات سیاسی و اجتماعی شود.

سایتهایی نیز وجود دارند که به ویدئوهای پزشکی اختصاص دارند و انقلابی در عرصه آموزش پزشکی به پا کرده اند و دانشجویان پزشکی می توانند تکنیکهای عملی و یا مفاهیم پایه پزشکی را به لطف تکنولوژی روز خیلی راحت فرا بگیرند؛ به سادگی تماشای یک ویدئو در تبلت یا موبایلشان. بد نیست با تعدادی از سایتهای ویدئوهای پزشکی آشنا شویم:

Medicalvideos.us

یکی از بزرگترین سایتهای اشتراک ویدئوهای پزشکی سایت مدیکال ویدئوز است. این سایت علاوه بر اینکه مجموعه بسیار غنی و گسترده ای از ویدئوهای پزشکی را دارد، قسمتهایی هم برای تصاویر پزشکی و فایلهای صوتی هم دارد، هم چنین بخش ویژه ای برای سمع صداهای قلبی که در ان می توانید به صداهای ناشی از انواع ناهنجاری های قلبی گوش دهید. در بخش “کانالها” می توانید ویدئوها را به تفکیک موضوع مشاهده کنید و یا از سرویس جستجوی آن برای یافتن ویدئوی مورد نظرتان استفاده کنید. این سایت این امکان را به کاربران می دهد که خودشان ویدئوهای پزشکی یا جراحی را بر روی سایت آپلود کنند اما در عین حال ضوابط و مقرراتی نیز دارد که اگر ویدئو ناقض آن اصول باشد یا یک ویدئوی غیر پزشکی باشد، از روی سایت حذف خواهد شد. در این سایت تالار گفتگوی آنلاینی هم برای بحث و تبادل نظر کاربران وجود دارد. شما هم می توانید به رایگان در مدیکال ویدئوز عضو شده و شبکه ویدئوی پزشکی خودتان را راه بیندازید.

Medtube.net

مدتیوب هم یک سایت ویدئوهای پزشکی است که مانند مدیکال ویدئوز کاربر محور است یعنی کاربران ویدئوها را روی سایت آپلود می کنند. در مدتیوب هم بخشهای جداگانه ای برای مقالات و تصاویر پزشکی وجود دارد.

MedClip.com

سایت مدکلیپ هم یکی دیگر از سایتهای کاربر محور ویدئوهای پزشکی است. مدکلیپ امکاناتی هم برای ارتباط اجتماعی کاربران پیش بینی کرده (مانند گروههای کاربران یا امکان افزودن به لیست دوستان) که ظاهرا چندان با استقبال کاربرانش مواجه نشده است. اما بخش ویدئوهای پزشکی آن با استقبال نسبتا بهتری مواجه شده است.

VideoMD.com

ویدئو ام دی سایتی است که ویدئوهای عمومی تری را منتشر می کند. هدف این سایت ایجاد ارتباط بهتر و زبان مشترک بین پزشک و بیمار است. در این سایت ویدئوهایی در مورد پیشگیری از بیماریها یا کنار آمدن با عوارض آنها و نکات سلامتی یا تغذیه را می توانید پیدا کنید.

VirtualMedicalCentre.com

سایت “مرکز مجازی پزشکی” یا Virtual Medical Centre مرکزی برای انواع اطلاعات و مقالات در مورد داروها، بیماریها، روشهای تشخیصی و … است. مرکز مجازی پزشکی، قسمتی هم برای ویدئوهای پزشکی دارد که در آن انیمیشنهای سه بعدی زیبا ومفیدی در زمینه مباحث علمی پزشکی می شود پیدا کرد.  این سایت دارای بخشهایی برای ویدئوهای پزشکان است که در آن پزشکان ویدئوهای خود را با دیگران همکارانشان شریک می شوند.

LearnersTV.com

learnerstv سایتی است که هزاران ویدئوی علمی و آموزشی را در زمینه های گوناگون (از فیزیک وشیمی گرفته تا حقوق و تاریخ) جمع اوری کرده است. این سایت بخشی هم برای ویدئوهای آموزشی دروس پزشکی دارد. شما می توانید در learnerstv.com/Free-Medical-video-lecture-courses.htm ویدئوهای مختلفی در زمینه های پاتولوژی، آناتومی، معاینات بالینی، بیوشیمی، صداهای قلبی و غیره پیدا کنید.

بسیاری از مراکز پزشکی مطرح دنیا، بخشهای ویژه ای برای ویدئوهای علمی و آموزشی در سایت خود پیش بینی کرده اند که در اینجا به اختصار با آنها آشنا خواهیم شد:

nlm.nih.gov

کتابخانه ملی پزشکی وابسته به انستیتو ملی سلامت آمریکا، یکی از بزرگترین منابع آنلاین متون پزشکی و تازه های پژوهش است. بنابراین تعجبی ندارد که بخش هم برای ویدئوهای سلامت و پزشکی داشته باشد. این سایت ویدئوها را در سه دسته اصلی ارائه کرده است: ۱- ویدئوهای اینتراکتیو مفاهیم، که بیشتر بیماران و مردم عادی را مخاطب قرار می دهد. ۲- ویدئوهای آناتومی ۳- ویدئوهای جراحی

NEJM.org

مجله پزشکی نیوانگلند یکی از بهترین مجموعه ویدئوهای آموزشی پزشکی را در زمینه آموزش تکنیکها و مهارتهای عملی دارد. برای استفاده از این ویدئوها می توانید به این آدرس مراجعه کنید: nejm.org/multimedia/medical-videos

BMJ.com

سایت ژورنال پزشکی بریتانیا بخشی برای مطالب چندرسانه ای خود دارد که البته منحصر به ویدئوهای آموزشی نمی شود و بعضی ویدئوها حالت خبری یا مقاله ای دارند که دیدن انها هم خالی از لطف نیست. آدرس مولتی مدیای مجله پزشکی بریتانیا: bmj.com/multimedia

جانزهاپکینز

جانز هاپکینز یکی از رویایی ترین دانشگاههای جهان برای دانشجویان پزشکی است. دانشگاهی که بخش پزشکی آن یکی از پیشگامان دانش طب در دنیاست. سایت پزشکی جانزهاپکینز قسمتی برای ویدئوها دارد که در چند دسته تقسیم بندی شده اند: ویدئوهای آموزشی پزشکی، مباحث تندرستی، پژوهش، اخبار و قسمتی برای بیماران. شما با توجه به علاقه خود می توانید از ویدئوهای هرکدام از این بخشها استفاده کنید. آدرس آن: http://media.hopkinsmedicine.org/#/video

منبع: مد اپل