کد: 7309-355033      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۹ آبان    تعداد بازدید : 143

استفاده از خدمات کتابخانه دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

جهت استفاده از خدمات کتابخانه دانشکده داروسازی (واقع در خیابان 16 آذر) می توانید درخواست عضویت خود را از طریق پنل کاربری در کتابخانه ارسال نمایید...

دانشجویان محترم دانشکده داروسازی معاونت بین الملل می توانند جهت استفاده از خدمات کتابخانه دانشکده داروسازی دانشگاه تهران (واقع در خیابان 16 آذر) و یا هر کدام از کتابخانه های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن ورود به پنل کاربری خود در وب سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درخواست عضویت خود را برای کتابخانه مورد نظر ارسال نموده و بعد از تایید درخواست در کتابخانه مقصد، از خدمات آن مرکز بهره مند گردند. نام کاربری و رمز ورود دانشجویان به این صورت می باشد.

نام کاربری:

حرف اول نام.نام خانوادگی به انگلیسی

رمز ورود: 12345

دانشجویان گرامی توجه فرمایید لازم است بعد از اولین ورود به پنل کاربری، نسبت به تغییر رمز ورود خود اقدام نمایید.

کتابخانه دانشکده آماده پاسخگویی به سوالات و بررسی مشکلات احتمالی می باشد.