کد: 7309-356006      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ دوشنبه ۷ مرداد   تعداد بازدید : 126

کنفرانس بین المللی طب ایرانی اسلامی

International Conference of Islamic Medicine

طب ایرانی - اسلامی یکی از مهمترین خواستگاه ­ها و مکاتب رسیدگی به آلام مردم است که با تکیه بر روشهای تشخیصی، سبب شناسی و درمان بر پشتوانه علمی و تجربی چند هزار ساله ایرانیان ، برخوردار از توجه به جنبه های اخلاقی و تربیتی و آموزه های اسلامی که به کوشش حکیمان بزرگ دوره تمدن اسلامی، بازنگاری و تدوین یافته و به نقطه کمال نسبی خود رسیده است .با عنایت به این رویکرد و جهت بهره وری و افزایش کیفیت سلامت اجتماعی و احیا سبک زندگی ایرانی - اسلامی به همت پیش کسوتان و سیاستگزاران حوزه سلامت کشور سالهاست که تلاشی سترگ در راستای اعتلای علمی و عملکردی این رشته انجام گرفته که متخصصین و دانشجویان این رشته از ورطه علم و دانش عقب نمانده و تشخیص­ها و درمان­های مناسبی در عملکرد بالینی خود و در نتیجه درمان مشهود داشته باشند.
یکی از مهمترین مصادیق این تلاش ها، برگزاری رویدادهای علمی و ترویجی است که به امید خداوند متعال اولین دوره کنفرانس بین المللی طب ایرانی - اسلامی و مجمع طب ابوعلی سینا  در سال جاری برگزار خواهد شد.اولین دوره کنفرانس بین المللی طب ایرانی - اسلامی و مجمع جهانی طب ابوعلی سینا با هدف هم­اندیشی و هم­افزایی و هم­چنین به روزرسانی دانش این حوزه با همکاری انجمن های علمی، دانشگاه ها و مراجع علمی- اجرایی و صنفی کشور و با حمایت سازمان­ها، ارگان­ها و شرکت­های فعال داخلی و خارجی از جمله وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی و انجمن­های همکار از تاریخ 2 تا 3 شهریور­ ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می­گردد.
تلاش شده است در این رویداد با تغییر رویکرد اجرایی، از حضور و مشارکت حداکثری گروه­های آموزشی، پژوهشی، اجرایی و صنفی مرتبط با بخش طب ایرانی اسلامی استفاده گردد.
این به آن معناست که در تمامی پنل­ ها و سخنرانی ­ها از حضور پیشکسوتان و اساتید گرانقدر در تخصص­های دیگر بهره مند خواهیم شد. این رویه به افزایش تعاملات بین رشته ای و بهره مندی از دانش به روز سایر رشته های حوزه پزشکی و درمانی و تعالی خدمات و در نهایت ارائه زنجیره خدمات با کیفیت به هموطنان خواهد شد. در این رویداد برای نخستین بار میزبان، میهمانان و اساتید صاحب­ نظر طب ایرانی - اسلامی ، از کشور های مختلف بطور بین المللی خواهیم بود، تا با افزایش تعاملات در این حوزه بتوانیم گام ارزشمندی در ارتقا دانش و مهارت فعالان ، متخصصین و دانشجویان این رشته برداریم.هدف از برگزاری این رویداد احیای طب ایرانی - اسلامی است تا بتوانیم از این دستاوردها جهت ارتقاء سطح سلامت اجتماعی و اصلاح سبک زندگی در جامعه بهره مند باشیم و امیدواریم  این رویداد منشأ تحول بسیار مهم و کلیدی برای رشد و اعتلای جامعه باشد.

محورهای همایش:

• طب ایرانی اسلامی و اصلاح سبک زندگی
  • ارائه تجربیات درمانی در بیماری های  " استخوان و مفاصل – گوارش -  زنان- مغز و اعصاب و .."
  • اخلاق و فلسفه طب ایرانی اسلامی
  • تاریخ طب ایرانی اسلامی