کد: 7309-356101      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور   تعداد بازدید : 26

نتایج رتبه بندی شانگهای 2019

دانشگاه علوم پزشکی تهران در گزارش سال 2019، پایگاه رتبه‌بندی شانگهای در جایگاه دوم دانشگاه‌های برتر کشور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، شانگهای یکی از سه نظام  معتبر رتبه‌بندی در سطح بین‌المللی است که نتایج آن توسط دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ منتشر می‌شود.
در جدیدترین گزارش این نظام رتبه‌بندی، 13 دانشگاه ایرانی در جمع هزار دانشگاه برتر جهان قرار گرفته‌اند.
بررسی نظام رتبه‌بندی شانگهای در سال ۲۰۱۹ میلادی نشان می‌دهد دانشگاه تهران با کسب رتبه 400-301، رتبه اول دانشگاه‌های ایران را از آن خود کرده است.
همچنین دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و صنعتی شریف در رنک 500-401 قرار گرفته و به صورت مشترک جایگاه دوم را به دست آورده‌اند.
بنابراین گزارش دانشگاه‌های امیرکبیر و تربیت مدرس در رتبه 600-501 و دانشگاه فردوسی مشهد در رنک 700-601 قرار گرفته‌اند ضمن اینکه دانشگاه شهید بهشتی به همراه دانشگاه‌های شیراز و تبریز نیز رتبه 1000-901 را کسب کرده‌اند.
این رتبه‌بندی براساس چهار معیار کیفیت آموزش، کیفیت اعضای هیأت‌علمی، برونداد پژوهشی و عملکرد سرانه ارزیابی می‌شوند.
منابع گردآوری داده در رتبه‌بندی شانگهای شامل وب‌سایت‌های جوایز نوبل، Fields Medals، پایگاه‌های اطلاعاتی و اطلاعات آماری دولتی است و اطلاعات پژوهشی دانشگاه‌ها نیز از پایگاه استنادی  ISI استخراج می‌شود.

معیار

شاخص ها