کد: 7309-356342      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر    تعداد بازدید : 125

دومین جشنواره فرهنگی هنری ادبی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهلت ارسال آثار تا ۱۴ آذرماه

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: دومین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اهداف ایجاد نشاط و انگیزه برای فعالیت های فرهنگی در بین دانشجویان، شناسایی استعدادها و حمایت از آنان برای شرکت در جشنواره های فرهنگی از جمله سیمرغ و ...، ترویج فعالیت های فرهنگی، هنری در بین دانشجویان و ... در پاییز 98 برگزار خواهد شد.
جشنواره امسال در دو بخش "آزاد و سلامت" و 8 حیطه "تئاتر، ادبی، هنرهای تجسمی، فیلم، نشریات دانشجویی، گرافیک نشریات، موسیقی و مشاعره" (با 21 موضوع زیرمجموعه) برگزار می شود.
دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنواره تا پایان آبان 98 فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه دومین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان به نشانی خیابان قدس، نبش کوچه فردانش، پلاک 21، طبقه همکف، تالار مطالعات فرهنگی تحویل و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 64432526 و 09104866200 تماس برقرار کنند.