جستجو:
تعداد رکورد:164
گزارش ISC از برترین دانشگاه های علوم پزشکی ایران
۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ آبان
دانشگاه علوم پزشکی تهران از بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است.
گزارش ISC از برترین دانشگاه های علوم پزشکی ایران
دسترسی به انتشارات مک گروهیل
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ آبان
به اطلاع می رساند پیرو هماهنگی بعمل آمده توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی، دسترسی دو ماهه به پایگاه مک گروهیل فراهم گردیده است.
دسترسی به انتشارات مک گروهیل
پانزدهمین جشنواره ابن سینا
۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
مهلت ارسال آثار در پانزدهمین جشنواره ابن سینا تا 15 آذر ماه ادامه دارد. این جشنواره در بهمن ماه 1392 برگزار می گردد.
پانزدهمین جشنواره ابن سینا
همایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتی
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ آبان
همایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتیهمایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتی 6 آذر ماه 1392 توسط دانشگاه تربت حیدریه در مشهد برگزار می شود.
همایش ملی کاربرد گیاهان دارویی در سبک زندگی و طب سنتی
موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران در ليست موزه‌هاي دانشگاهي دنيا
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۹ مهر
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: موزه ملي تاريخ پزشكي ايران تنها موزه دانشگاهي از ايران است كه در كميته بين المللي موزه‌ها (ICOM) به ثبت رسيد.
موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران در ليست موزه‌هاي دانشگاهي دنيا
معرفی پایگاه جامع پزشکان ایران
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۹ مهر
پایگاه جامع پزشکان ایران، با هدف ارائه خدمات اطلاع رسانی به جامعه پزشکی و کاربران ایران در حیطه های مختلف علم پزشکی ایجاد گردیده است.
معرفی پایگاه جامع پزشکان ایران
هفته نامه های سلامت
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۸ مهر
لینک دسترسی به هفته نامه های مهم پزشکی در لینک زیر موجود می باشد.
هفته نامه های سلامت
معرفی کتابخانه دیجیتالی گیگالیب
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۸ مهر
کتابخانه دیجیتالی گیگا (gigalib.org) امکان دانلود آنلاین و روزآمد مقالات لاتين از 120 پایگاه بسیار معتبرعلمی جهان همچون نیچر، ساینس، ساینس دایرکت، اسپرینگر، آکسفورد، وایلی و ... را برای دانشگاهیان و ...
معرفی کتابخانه دیجیتالی گیگالیب
معرفی سامانه یکپارچه اطلاع رسانی داروها و سموم
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
سامانه یکپارچه اطلاع رسانی داروها و سموم با توجه به هدف ارائه اطلاعات علمی و کاربردی در خصوص داروها و مسمومیت ها، خدمات متنوعی را با توجه به سطح علمی کاربر عرضه می نماید.
معرفی سامانه یکپارچه اطلاع رسانی داروها و سموم
معرفی پایگاه سلامت نیوز
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
سلامت نیوز اولین پایگاه اطلاع رسانی در حوزه سلامت و بهداشت با هدف ارتقای سطح آگاهی و در نتیجه ارتقای سطح سلامت عموم مردم در سال 1384 راه اندازی شد.
معرفی پایگاه سلامت نیوز