جستجو:
تعداد رکورد:127
مقام اول علوم پزشکی تهران در جشنواره رازی
۱۳۹۲ سه شنبه ۱ بهمن
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دانشگاه علوم پزشكي تهران براي يازدهمين سال متوالي برگزيده جشنواره تحقيقاتي علوم پزشكي رازي شد و 17 جايزه از 44 جايزه جشنواره را به خود اختصاص داد.
مقام اول علوم پزشکی تهران در جشنواره رازی
ایران رتبه 7 تولید علم دنیا در حوزه نانو
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
رتبه اول تولید علم در حوزه فناوری نانو در سال 2011 تا 2013 در دست جمهوری خلق چین است. ایالات متحده و کره جنوبی در همین بازه زمانی به ترتیب رتبه دوم و سوم را در اختیار دارند.
ایران رتبه 7 تولید علم دنیا در حوزه نانو
معرفی ساوب
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي
ساوب: سازمان الکترونیکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
معرفی ساوب
افزایش ساعت کاری کتابخانه
۱۳۹۲ شنبه ۷ دي
اطلاعیه افزایش ساعت کاری کتابخانه دانشکده
افزایش ساعت کاری کتابخانه
برگزاری کارگاه آموزشی EndNote
۱۳۹۲ چهارشنبه ۴ دي
قابل توجه كليه دانشجويان و پژوهشگران محترم:
برگزاری کارگاه آموزشی EndNote
فرهنگ لغت هوشیار
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر
با توجه به پیشرفت IT و اینترنت استفاده از فرهنگ های لغت در دنیای امروز امری اجتناب ناپذیر است. طبیعی است که زمانی که در صفحات اینترنت جستجو می کنید نیاز به یک فرهنگ لغت قوی و سریع دارید.
فرهنگ لغت هوشیار
مقام 16 جهان برای تولید علم ایران
۱۳۹۲ دوشنبه ۲۵ آذر
سال هاست که دانشگاه ها و مراکز تحقيقاتی کشور با حضور در عرصه های بين المللی و چاپ و انتشار مقاله های پژوهشی در مجلات معتبر، رتبه علم ايران را در جهان افزايش داده اند.
مقام 16 جهان برای تولید علم ایران
ابزاری برای جلوگیری از سرقت در مقالات
۱۳۹۲ شنبه ۲۳ آذر
iThenticate یک سرویس پیشرو و یک نرم افزار حرفه ای تشخیص سرقت ادبی و فن آوری پیشگیری از آن است که توسط ناشران علمی و گروه های پژوهشی در سراسر جهان پشتیبانی و استفاده می شود بطوریکه اطمینان لازم از اصال...
ابزاری برای جلوگیری از سرقت در مقالات
پرتیراژترین خبرنامه آنلاین علوم
۱۳۹۲ شنبه ۲۳ آذر
اي نيوز پرتيراژترين خبرنامه آنلاين درخصوص اخبار علمي و مسائل آموزشي در حيطه علوم دانشگاهي
پرتیراژترین خبرنامه آنلاین علوم
سومین کنگره ملی گیاهان دارویی
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ آذر
سومین کنگره ملی گیاهان دارویی، توسط شبکه ملی پژوهش و فناوری گیاهان دارویی و با همکاری سازمانها و مؤسسات مرتبط در روزهای 24 و 25 اردیبهشت ماه 1393 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.
سومین کنگره ملی گیاهان دارویی