کد: 7509-351547      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۸ تير   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۸ تير    تعداد بازدید : 1064

كتاب گزارش فعاليت هاي معاونت دانشجويي و فرهنگي پرديس بين الملل منتشر شد

كتاب گزارش فعاليت هاي حوزه معاونت دانشجويي و فرهنگي پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران در سال تحصيلي 95 - 94 منتشر شد. اين كتاب گزارشي از طرح ها و برنامه هاي اجرا شده توسط معاونت دانشجويي و فرهنگي و زير مجموعه هاي آن با همكاري ساير مديريت هاي معاونت و پرديس بين الملل در سال تحصيلي 95 - 94 مي باشد.

معاونت دانشجويي و فرهنگي، از همكاري و هم فكري تمامي مسئولين محترم پرديس و معاونت بين الملل و همكاران و دانشجويان عزيزي كه در امر گسترش و اجراي فعاليت هاي فرهنگي و فوق برنامه دانشجويي مشاركت و اهتمام نمودند قدرداني مي نمايد.

براي دريافت فايل كتاب كليك كنيد