کد: 7509-356019      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۹ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور    تعداد بازدید : 100

اولین جلسه تفسیر قرآن کریم ویژه دانشجویان بین الملل در معاونت بین الملل برگزار شد

اولین جلسه تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل، اولین جلسه از سلسله نشست های تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد.

تفسیر سوره مبارکه  حمد( فاتحه الکتاب) توسط استاد ارجمند دکتر محمد حسین نیکنام در روز چهارشنبه دوم مرداد ماه 1398 در محل سالن کنفرانس ساختمان حجت دوست پردیس بین الملل برگزار شد.

در این نشست تعدادی از دانشجویان دختر و پسر بین الملل از ملیت های پاکستان، هند، نیجریه و استرالیا و همچنین کارکنان معاونت بین الملل حضور داشتند.

گفتنی است، از این پس سلسله نشست های تفسیر قرآن کریم به زبان انگلیسی و با تفسیر دکتر محمد حسین نیکنام عضو هیئت علمی دانشگاه، در اولین چهارشنبه هر ماه شمسی در محل ساختمان حجت دوست برگزار خواهد شد.

تفسیر سور مبارک قرآن کریم، پرسش و پاسخ دانشجویی و معرفی شهدای کشورها و ملیت های مختلف و بحث درباره وصایای ایشان از محتوای این نشست ها خواهد بود.