کد: 7509-356069      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد    تعداد بازدید : 117

مراسم جشن عید قربان و عید غدیر در خوابگاه حجت دوست برگزار شد

مراسم جشن عید قربان و عید غدیر با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل در خوابگاه حجت دوست برگزار شد

مراسم جشن عید سعید قربان و عید غدیر خم با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت 20 الی 22  یکشنبه 20 مرداد ماه 98 در محل خوابگاه پسرانه حجت دوست برگزار شد.

این برنامه فرهنگی با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط دانشجوی بین الملل ایاد ابراهیم حسین شقوره از کشور فلسطین آغاز شد.

اویس صدیق از دانشجویان خوابگاه حجت دوست مجری این مراسم بود.

نمایش سه نماهنگ، سخنرانی توسط ایاد ابراهیم حسین شقوره و اویس صدیق، پخش موسیقی از برنامه های این مراسم بود.

در این برنامه  فرهنگی بیش از 37 دانشجوی شیعه، سنی و مسیحی از ملیت های عراق، لبنان، فلسطین، سوریه، هند، اتیوپی، پاکستان، نیجریه و افغانستان از خوابگاه حجت دوست و دانشجویان خارج خوابگاهی حضور داشتند.

در خلال برنامه با شیرینی و شربت از دانشجویان پذیرایی شد و به هریک از دانشجویان حاضر در برنامه یک کارت شماره دار داده شد که در پایان مراسم به قید قرعه سه نفر به عنوان منتخبین مراسم معرفی شدند.

دانشجویان محمد حسین بول، ایاد ابراهیم شقوره و مصطفی علی محمد احمد منتخبین این برنامه بودند.

مسئولیت برگزاری این برنامه را امین روحانی سرپرست خوابگاه حجت دوست با همکاری سیامک قدیمی، سعید سعیدنژاد و مهدی سلطانی از همکاران خوابگاه و باهماهنگی محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل به عهده داشتند.

همچنین اویس صدیق و محمد ابوبکر نوحو نیز در برگزاری این مراسم با مسئولین خوابگاه همکاری نمودند.