کد: 7509-356070      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۳۰ مرداد    تعداد بازدید : 109

مراسم جشن عید قربان و عید غدیر در خوابگاه نرگس برگزار شد

مراسم جشن عید قربان و عید غدیر خم با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل در خوابگاه نرگس برگزار شد

مراسم جشن عید سعید قربان و عید غدیر خم با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 20 الی 22 یکشنبه  20 مرداد ماه 98 در محل خوابگاه دخترانه نرگس برگزار  شد.

این برنامه فرهنگی با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط دانشجوی بین الملل صفیه یحیی از کشور نیجریه آغاز شد.

نمایش چندین نماهنگ، تلاوت حدیث کسا توسط دانشجوی بین الملل زینت شهید، پخش موسیقی مرتبط با عید و برگزاری مسابقه پرسش و پاسخ و اهدای جوایز به برگزیدگان از برنامه های این مراسم بود.

دانشجویان زینت شهید، فاطمه زمان و کائنات محمد ابراهیم برندگان مسابقه در این مراسم بودند.

این برنامه  فرهنگی با حضور بیش از 30 دانشجو از ملیت های عراق، لبنان، هندوستان، پاکستان، بنگلادش، نیجریه، اندونزی، از خوابگاه نرگس برگزار شد.

در پایان دانشجویان حاضر در مراسم با کیک، آبمیوه، میوه و شام پذیرایی شدند.

مسئولیت برگزاری این برنامه را سمانه یاقوتی سرپرست خوابگاه نرگس و محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل به عهده داشتند.