کد: 7509-356106      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور    تعداد بازدید : 21

دومین جلسه تفسیر قرآن کریم ویژه دانشجویان بین الملل در معاونت بین الملل برگزار شد

دومین جلسه تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل، دومین جلسه از سلسله نشست های تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد.

تفسیر سوره مبارکه  بقره توسط استاد دکتر محمد حسین نیکنام در روز چهارشنبه ششم شهریور ماه 1398 در محل سالن کنفرانس ساختمان حجت دوست پردیس بین الملل برگزار شد.

در این نشست که با حضور دانشجویان خارجی همراه بود، پس از پرسش و پاسخ دانشجویی بخش هایی از زندگینامه و وصیت نامه شهید حسین الماسی که مرتبط با موضوع تفسیر بود قرائت شد.

از این پس سلسله نشست های تفسیر قرآن کریم به زبان انگلیسی و با تفسیر دکتر محمد حسین نیکنام عضو هیئت علمی دانشگاه، در اولین چهارشنبه هر ماه شمسی در محل ساختمان حجت دوست برگزار خواهد شد.

تفسیر سور مبارک قرآن کریم، پرسش و پاسخ دانشجویی و معرفی شهدای کشورها و ملیت های مختلف و بحث درباره وصایای ایشان از محتوای این نشست ها خواهد بود.