کد: 7509-356344      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر   تعداد بازدید : 181

پنجمین جلسه تفسیر قرآن کریم ویژه دانشجویان بین الملل در معاونت بین الملل برگزار شد

پنجمین جلسه تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام و با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل، پنجمین جلسه از سلسله نشست های تفسیر قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین نیکنام  و با حضور دانشجویان بین الملل برگزار شد.

تفسیر سوره مبارکه مائده توسط استاد دکتر محمد حسین نیکنام در روز چهارشنبه  6 آذر ماه 1398 در محل سالن کنفرانس ساختمان حجت دوست پردیس بین الملل با حضور تعدادی از دانشجویان دختر و پسر خارجی پردیس بین الملل برگزار شد.

با ملیت های عراقی، نیجریه ای، هندی و پاکستانی برگزار شد.

در آغاز این نشست به یک نفر از دانشجویان که به سوال جلسه قبل پاسخ صحیح داده بود جایزه ای اهدا شد.

پس از تفسیر سوره مبارکه مائده نیز سوالات مربوط به مسابقه مطرح شد تا دانشجویان برای جلسه بعد پاسخ های خود را ارائه کنند.