کد: 7509-356367      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۹ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر    تعداد بازدید : 142

کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش دانشگاه آغاز به کار کرد

اولین کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش دانشگاه با استقبال دانشجویان بین الملل پس از تشکیل شورای مرکزی، آغاز به کار کرد

اولین کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش دانشگاه با استقبال دانشجویان بین الملل  تشکیل شد و پس از تعیین اعضای اصلی شواری مرکزی در نیمه دوم آبان ماه 98 آغاز به کار کرد.

این کمیته پس از اعلام فراخوان و برگزاری جلسات توجیهی از سوی واحد فرهنگی پردیس دانشگاه با دانشجویان بین الملل و با تشکیل مجمع عمومی و رای گیری اعضا برای تعیین دبیر کمیته و مسئولین گروه ها بر اساس اساسنامه کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشگاه تشکیل شد.

اولین برنامه این کمیته نیز با عنوان گردهمایی ورزشی شورای مرکزی و دانشجویان عضو گروه های کمیته های دانشجویی پردیس کیش از ساعت 8 صبح روز جمعه اول آذر ماه 98 برگزار شد.

در این گردهمایی که با استقبال پرشور و حضور بیش از 30 نفر از دانشجویان در محل پارک شهر جزیره زیبای کیش همراه بود؛ دانشجویان به انجام فعالیت های مختلف ورزشی از جمله والیبال، بسکتبال، فوتبال، دوچرخه سواری، کریکت، بدمینتون و تنیس روی میز پرداختند.

این برنامه فرهنگی و ورزشی با پیاده روی دانشجویان از خوابگاه سارا آغاز شد و پس از چند ساعت فعالیت ورزشی به صورت جمعی پایان پذیرفت.

این خبر بروزرسانی خواهد شد.