کد: 7509-356370      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر    تعداد بازدید : 158

اردوی ورزشی گرامیداشت روز دانشجو در پردیس کیش دانشگاه برگزار شد

اردوی فرهنگی - ورزشی گرامیداشت روز دانشجو توسط اعضای کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش دانشگاه و در قالب دومین برنامه این کمیته در پردیس کیش برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش دانشگاه با راهنمایی کارشناس واحد دانشجویی و فرهنگی پردیس کیش، اردوی فرهنگی - ورزشی با عنوان " ورزش های ملل" را در قالب گشت در جزیره زیبای کیش برگزار کرد.

در این مراسم که از ظهر روز جمعه 15 آذر ماه 98 آغاز شد و تا ساعت 17 ادامه داشت؛ بیش از 70 دانشجو از ملیت های پاکستان، نیجریه، غنا، هند و عراق حضور داشتند.

گروه ورزش و سلامت کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش اجرای مسابقات این برنامه را به عهده داشت.

طی این مسابقات که در شش رشته ورزشی متشکل از بازی های سنتی هر ملیت همچون طناب کشی، توپ رسانی امدادی و ...  برگزار شد، دانشجویان به صورت گروهی در هر رشته ورزشی شرکت نموده و در پایان نفرات برتر معرفی شدند.

در ابتدای این مراسم حسین زاده، مسئول واحد دانشجویی و فرهنگی پردیس کیش ضمن ارائه توضیحاتی پیرامون خاستگاه روز دانشجو در ایران و اهمیت این مناسبت، روز دانشجو را از طرف مسئولان دانشگاه در معاونت بین الملل به همه دانشجویان تبریک گفت و هدف از اجرای این برنامه را ایجاد شور و نشاط در میان دانشجویان خواند.

گفتنی است این برنامه دومین رویداد ورزشی برگزار شده توسط اعضای کمیته دانشجویی فعالیت های بین الملل پردیس کیش بود.