کد: 7509-356582      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ شنبه ۲۶ بهمن   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند    تعداد بازدید : 91

مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردار قاسم سلیمانی در خوابگاه میرزای شیرازی برگزار شد

مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت حاج قاسم سلیمانی با حضور دانشجویان پسر پردیس بین المللدر محل نمازخانه خوابگاه میرزای شیرازی برگزار شد.

مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت 18 الی 21 چهارشنبه 23 بهمن ماه 98 در محل نمازخانه خوابگاه میرزای شیرازی برگزار شد.

این مراسم با برگزاری نماز جماعت توسط حجت الاسلام و المسلمین سالمی آغاز شد.

در این مراسم حجت الاسلام سالمی و دکتر شریف از اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سخنرانی در باب پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت چهلمین روز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداختند.

این برنامه فرهنگی با حضور 20 دانشجو با ملیت های پاکستان و کشمیری و دانشجویان بیرون خوابگاهی برگزار گردید.

در پایان دانشجویان و میهمانان برنامه با شیرینی و چای پذیرایی شدند.