کد: 7509-356884      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۶ شهريور   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور    تعداد بازدید : 30

آیین تقدیر از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی در شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل برگزار شد

همزمان با پایان دوره تحصیل دومین گروه از دانشجویان شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل در مقطع علوم پایه، طی مراسمی از دانشجویان برتر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل، دومین گروه از دانشجویان خارجی این شعبه توانستند تحصیلات خود را در مقطع علوم پایه به اتمام برسانند و برای ادامه دوره آموزش پزشکی خود به تهران منتقل شوند. در مراسمی که ضمن رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی روز شنبه 22 شهریورماه 99 در شعبه کیش برگزار شد ضمن تجلیل از دانشجویانی که با تلاش و پشتکار خود توانستند دوران تحصیل خود را در جزیره کیش سپری کنند، از دانشجویان برتر آموزشی و فرهنگی این دوره تقدیر به عمل آمد.

زحمتکش، مسئول واحد آموزش شعبه کیش ضمن اظهار خرسندی از اتمام یکی دیگر از دوره های تحصیلی در جزیره کیش به معرفی نفرات برتر آموزشی پرداخت که ضمن آن خانم ها سات سرین یعقوب و عنب زهرا و آقای بلال رشید به ترتیب رتبه های اول تا سوم این دوره از لحاظ معدل درسی معرفی شدند. سپس از تلاش های دانشجوی اندونزیایی این شعبه خانم لیلا رحماح به عنوان دبیر موفق و پرتلاش کمیته فعالیت های بین الملل پردیس کیش و آقای کمیل جعفری نماینده دانشجویان تقدیر شد.

در پایان نیز هدیه و لوح یادبودی با امضای سرپرست این شعبه آقای دکتر نوری زاده به تمامی دانشجویان اهدا شد.