کد: 7509-356912      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر    تعداد بازدید : 78

مراسم عزاداری اربعین حسینی در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 20:30 الی21:30 چهارشنبه 16 مهر ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه نیلو برگزار شد.

این برنامه فرهنگی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط دانشجو زینت شهید آغاز شد. سپس دانشجویان به قرائت دعای توسل و زیارت عاشورا به صورت دسته جمعی پرداختند. در ادامه برنامه، دانشجویان نوحه خوانی و سینه زنی به زبان اردو و نیجریه ایی داشتند.

این برنامه فرهنگی با حضور 21 دانشجو با ملیت های هندوستان، بنگلادش، پاکستان، نیجریه برگزار گردید.

در پایان دانشجویان با چای، آبمیوه و کیک پذیرایی شدند.

مسئولیت برگزاری مراسم را خانم زهرا خورشیدوند سرپرست خوابگاه نیلو با هماهنگی محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل و با همکاری دانشجو هدی فاطیما از خوابگاه نیلو بر عهده داشتند.