کد: 7509-357067      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن   تعداد بازدید : 37

شرایط و ضوابط بیمه درمانی دانشجویان خارجی پردیس بین الملل اعلام شد

شرایط و ضوابط بیمه پایه کشوری و حمایت های درمانی بیمارستان های دانشگاه برای دانشجویان بین الملل اعلام شد

به اطلاع کلیه دانشجویان خارجی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران می رساند شرایط و ضوابط بیمه پایه کشوری و حمایت های درمانی بیمارستان های دانشگاه طبق مواد ذیل می باشد:

1. حمایت های درمانی بیمارستان های دانشگاه:

• در سال تحصیلی 1399-1400 کلیه دانشجویان خارجی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل تحت حمایت های درمانی بیمارستان های دانشگاه ( 16 بیمارستان)  به ازای مبلغ 20 دلار قرار می گیرند.
  • دانشجویان متقاضی استفاده از خدمات حمایتی درمانی بیمارستان های دانشگاه در خصوص همسر و فرزندانشان می توانند به ازای هر نفر 20 دلار جهت سال تحصیلی  1400-1399 پرداخته و از خدمات حمایتی 16 بیمارستان دانشگاه استفاده نمایند.
  • لازم به ذکر است حدود حمایت های خدمات حمایت درمانی بیمارستانی ( بستری و سرپایی) موجود در بیمارستان های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران می باشد و اقدامات درمانی اورژانسی در اولویت بوده و عمل جراحی الکتیو ( غیر اورژانسی)، عمل زیبایی، ترمیمی، سزارین، همچنین خدمات دندانپزشکی و دارو را شامل نمیگردد.
  1. بیمه پایه کشوری:
  • دانشجویان و خانواده هایشان که متقاضی بیمه پایه کشوری (بیمارستان های دولتی) می باشند باید درخواست کتبی خود را از تاریخ 5 بهمن لغایت 10 بهمن ماه سال 1399 به معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس ارسال تا طبق مبلغ مصوب بیمه کشوری ( ماهیانه به مبلغ 1030000 ریال) جهت معرفی و صدور دفترچه بیمه سلامت اقدام گردد.
  • دانشجویان متقاضی بند دوم ( بیمه پایه کشوری) مدارک لازم به شرح ذیل را بصورت اسکن شده به ایمیل معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل به آدرس icsa@tums.ac.ir و یا بصورت فایل فیزیکی به سرکار خانم حاج ابراهیم تحویل دهند.
  • تکمیل فرم کتبی و اطلاعات مورد نیاز
  • یک قطعه عکس ۴*۳
  • کپی صفحه اول پاسپورت، ویزای یکساله، ویزای موقت
  • لازم به ذکر است در صورتی که تعداد متقاضیان بیمه پایه کشوری به حدنصاب برسد صدور دفترچه بیمه سلامت امکان پذیر خواهد بود.

( آدرس معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل: بلوار کشاورز، خیابان فلسطین، خیابان حجت دوست، پلاک 25، طبقه چهارم، شماره تماس: 02188953083)