کد: 7509-357089      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۱ بهمن   تعداد بازدید : 41

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت روز زن در خوابگاه دخترانه نرگس برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 14 الی 16 چهارشنبه 15 بهمن ماه 99 در محل لابی خوابگاه نرگس برگزار شد.

این مراسم با قرائت آیاتی از قرآن توسط خانم سلطانی آغاز شد. سپس دانشجو فضه یاوری به سخنرانی با موضوع شخصیت و فضائل حضرت زهرا (س) پرداختند. در ادامه تعدادی از دانشجویان کشمیری سرودی در مدح مقام والای مادر به زبان اردو اجرا کردند و کلیپ صوتی و تصویری پخش شد. از دیگر برنامه های این مراسم برگزاری چندین مسابقه از جمله طناب کشی، بازی محلی صندلی بازی و ماست خوری بین دانشجویان بود که به سه نفر اول از هر بازی جوایزی اهداء گردید. دانشجویان رفعت بشیر، بی بی سیده تعبیر فاطیما، سیده قصیرا اندرابی برندگان مسابقه در این مراسم بودند.

این برنامه فرهنگی با حضور 20 دانشجو با ملیت های افغانستان، کنیا، عراق و کشمیر برگزار گردید.

در پایان دانشجویان با کیک و شکلات و میوه پذیرایی شدند.

مسئولیت برگزاری این برنامه را خانم لیلا کرمی سرپرست خوابگاه نرگس با هماهنگی خانم محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل بر عهده داشتند.