کد: 7509-357090      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۱ بهمن   تعداد بازدید : 18

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 19:30 الی20:30 شنبه 18بهمن ماه 99 در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن توسط زینت شهید آغاز شد. سپس دانشجویان دعای توسل رو با یکدیگر هم خوانی کردند. در ادامه دانشجو سمیه زهرا به مولودی خوانی به زبان فارسی در مدح حضرت فاطمه زهرا(س) پرداختند. و در پایان مسابقه ای بین داشجویان برگزار شد که سمیه زهرا، جهان هارا و بنت الهدی برندگان مسابقه در این مراسم بودند.

این برنامه فرهنگی با حضور بیش از 45 دانشجو با ملیت های پاکستان، هند، بنگلادش و نیجریه برگزار گردید.

در پایان دانشجویان با کیک و میوه پذیرایی شدند.

مسئولیت برگزاری این برنامه را زهرا خورشیدوند سرپرست خوابگاه نیلو با هماهنگی محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل بر عهده داشتند.