کد: 7509-357099      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ دوشنبه ۴ اسفند   تعداد بازدید : 4

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز چهارشنبه 15 بهمن ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سالمی، امام جماعت خوابگاه با استناد به سوره مبارکه کوثر به سبک زندگی فاطمی و مکتب فاطمی و سیره حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف عبادی، اجتماعی و سیاسی پرداخت و با بیان روایاتی گفت: در عظمت و مقام حضرت زهرا(س) همین بس که وجود مبارک امامان علیهم السلام مادر بزرگوارشان را حجت خدا بر خودشان میدانستند و همواره او را الگو قرار میدادند.

وی همچنین افزود: اکثر مفسرین حضرت فاطمه را خیر کثیر می دانستند و از مصادیق بارز این خیر کثیر وجود مبارک حضرت ائمه اطهار علیهم السلام و فرزندان و سادات بزرگواریست که یکی از این فرزندان حضرت امام راحل عظیم الشان بودند که انقلابی را بوجود آورد که زمینه و مقدمه ظهور حضرت ولی عصر(عج) خواهد بود. در ادامه مراسم دانشجویانی از لبنان، پاکستان، کشمیر و نیجریه به شعر خوانی و مداحی پرداختند. و با اجرای مسابقات و اهدای جوایز و پذیرایی مراسم خاتمه یافت.