کد: 7509-357145      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند    تعداد بازدید : 49

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز پنج شنبه 7 اسفند ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق با حضور حجت الاسلام و المسلمین غفاری؛ معاون دفتر نهاد برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا روز پنج شنبه 7 اسفند ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق با حضور حجت الاسلام و المسلمین غفاری؛ معاون دفتر نهاد  برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین غفاری، به مناسبت میلاد امام علی (ع) به تفسیر آیاتی از قرآن کریم از جمله آیه پنجم سوره مبارکه مائده پرداخت و گفت: ((سرپرست و رهبر شما تنها خدا است، و پیامبر او و آنها که ایمان آورده اند و نماز را بر پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند))؛ امام علی(ع) قرآن ناطق و مجسم است. هر جای قرآن و در هر آیه ای که صحبت از جهاد، تقوا، عدالت، شجاعت، انفاق و هر فضیلت دیگری می شود قطعا امیرالمومنین(ع) مصداق اکمل و بارز آن می باشد. او با قرآن و قران با اوست همانطور که پیامبر(ص) فرمود علی با حق و حق با علی است. وی در پایان سخنان خود امام علی (ع) را اسوه و الگوی عینی ولایتمداری برشمرد و در عصر ما نیز سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را ولایتمدار و مطیع ولی امر زمان خود و مکتب ایشان را مکتب علوی معرفی کرد.

در پایان مراسم دانشجویان میهمان سفره امام علی (ع) بودند