کد: 7509-357146      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند   تعداد بازدید : 44

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 17:00 الی20:00 پنج شنبه 7 اسفند ماه 99 در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام  با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 17:00 الی20:00 پنج شنبه 7 اسفند ماه 99 در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.

این مراسم با مولودی خوانی همسر شهید محبعلی فارسی آغاز شد.

سپس ایشان به سخنرانی پرداختند بعد از سخنرانی، نماز جماعت توسط حاج آقا دهقان برگزار شد. در ادامه مسابقه پرسش و پاسخ در مورد حضرت علی(ع) بین داشجویان برگزار شد که نعیمه الطاف، اقرا حیدر و صدف خان برندگان مسابقه در این مراسم بودند.

این برنامه فرهنگی با حضور بیش از 40 دانشجو با ملیت های پاکستان، هندوستان، بنگلادش و نیجریه برگزار گردید.

در پایان دانشجویان با کیک، میوه و شام پذیرایی شدند.