جستجو:
تعداد رکورد:876
آیین تقدیر از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی در شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل برگزار شد
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۶ شهريور
همزمان با پایان دوره تحصیل دومین گروه از دانشجویان شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل در مقطع علوم پایه، طی مراسمی از دانشجویان برتر تقدیر شد.
آیین تقدیر از دانشجویان برتر علمی و فرهنگی در  شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل برگزار شد
مراسم عزاداری دهه دوم محرم در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۷ شهريور
مراسم عزاداری دهه دوم محرم با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت 20:30 الی21:30 یکشنبه 16 شهریور ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
مراسم عزاداری دهه دوم محرم در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۱۵ شهريور
دانشجویان بین‌المللی در مسابقات آمادگی جسمانی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران خوش درخشیدند.
شانزدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین الملل دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ شهريور
شانزدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین‌الملل دانشگاه با معرفی گروه دانشجویان برتر بین‌الملل و اطلاع‌رسانی در خصوص برنامه‌های مناسبتی و فرهنگی چون ایام عزاداری محرم با استفاده از فضای مجازی برگزا...
شانزدهمین جلسه کمیته اجرایی شورای فرهنگی بین الملل دانشگاه برگزار شد
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت امام حسین علیه السلام در خوابگاه دخترانه نیلو
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ شهريور
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت امام حسین علیه السلام و یاران با وفای ایشان در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت امام حسین علیه السلام در خوابگاه دخترانه نیلو
مراسم تقدیر از دبیران کمیته های دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشکده دندانپزشکی برگزارشد
۱۳۹۹ شنبه ۸ شهريور
مراسم تقدیر از دبیران کمیته های دانشجویی فعالیت های بین الملل دانشکده دندانپزشکی با حضور معاون بین الملل و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و روسای دانشکده دندانپزشکی برگزارشد
مراسم جشن عید سعید قربان در خوابگاه های دانشجویان بین الملل برگزار شد
۱۳۹۹ شنبه ۱۱ مرداد
مراسم جشن عید سعید قربان در خوابگاه های دخترانه و پسرانه دانشجویان بین الملل دانشگاه برگزار شد
مراسم جشن عید سعید قربان در خوابگاه های دانشجویان بین الملل برگزار شد
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام در خوابگاه دخترانه نیلو برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 20 الی21 چهارشنبه 11 تیر ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه نیلو برگزار شد.
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام در خوابگاه دخترانه نرگس برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 21 الی22 چهارشنبه 11 تیر ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه نرگس برگزار شد.
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
مراسم جشن سالروز ولادت حضرت امام رضا علیه السلام با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت 21 الی22 چهارشنبه 11 تیر ماه 99 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.