کد: 5727-352235      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي    تعداد بازدید : 1413

قابل توجه دانشجويان پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشکي تهران

فرآیند مالی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

اطلاعيه فوري-مهم

قابل توجه دانشجويان پرديس بين الملل

دانشگاه علوم پزشکي تهران

فرآیند مالی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

بدينوسيله به اطلاع مي رساند براساس ابلاغیه شماره 2702/500/د مورخ 14/06/1395 وزارت بهداشت و با عنايت به فرارسیدن نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95، دانشجویان محترم برای تکمیل فرآیند مالی می بایست نسبت به پرداخت بدهي هاي احتمالي و همچنين شهريه آموزشی این نیمسال طبق نرخ نامه وزارتی فقط از طریق پرداخت الکترونیکی سامانه مدیریت آموزشی(سما) در بازه زمانی 18/10/1395 لغایت پایان روز پنجشنبه مورخ 30/10/1395 به شرح جدول ذیل اقدام و سپس در بازه زمانی انتخاب واحد، واحدهای درسی مربوطه را انتخاب و ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است به دلیل همکاری دانشکده های مادر با دانشکده های پردیس بین الملل و ضرورت هماهنگی برای صدور مجوز انتخاب واحد توسط پردیس به لحاظ مالی، رعایت برنامه زمانبندی مورد تأکید است و تبعات ناشی از تأخیر در تکمیل فرایند مالی، متوجه شخص دانشجو خواهد شد.

توجه 1:  در صورت ثبت بدهی احتمالی دانشجو در سامانه مربوطه، پرداخت بدهی معوق الزامی است و فرآیند ثبت نام نیمسال دوم تحصیلی 96-95 پس از پرداخت کامل بدهی معوقه و شهریه مربوطه فعال می گردد.

توجه 2: شایان ذکر است فقط پرداخت های الکترونیکی از طریق سامانه مدیریت آموزشی(سما) مورد قبول امور مالی پردیس بین الملل خواهد بود و ملاک پذیرش تراکنش های مالی وصول تراکنش در حساب مقصد است.

توجه 3: همچنین به استناد نظامنامه شهریه های مصوب پردیس بین الملل تبعات ناشی از عدم رعایت برنامه زمانبندی برای ثبت نام و تکمیل فرآیند مالی متوجه دانشجو بوده و ثبت نام نهایی ایشان منوط به پرداخت کامل بدهی شهریه معوقه و شهریه ترم آینده (از طریق درگاه الکترونیکی) می باشد.

جدول شهريه هاي آموزشي نیمسال دوم سال تحصیلی96-95

مقطع تحصیلی