کد: 5727-352249      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن    تعداد بازدید : 942

قابل توجه دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران - فرایند انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

قابل توجه دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

فرایند انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

بدينوسيله به اطلاع مي رساند كليه دانشجويان پرديس بين الملل به دنبال انجام فرآيند پرداخت شهريه هاي آموزشي موظفند در تاريخ هاي اعلام شده از سوي معاونت محترم آموزشي دانشگاه ( 95/11/02– 95/11/06) نسبت به فرآيند انتخاب واحد خود اقدام نمايند .

با عنایت به محدودیت زمانی در ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصيلي 96-95 مهلت مقرر برای انجام فرآيند انتخاب واحد قابل تمدید نخواهد بود.

بديهي است دانشجوياني كه در تاريخ مقرر نسبت به انتخاب واحد خود اقدام ننمايند طبق مقررات آموزشي با آنان رفتار خواهد شد.

لازم به ذکر است انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط معاونت آموزش پردیس در صورت تسویه حساب مالی انجام خواهد شد .

توجه: شايان ذكر است به استناد نظامنامه شهريه هاي آموزشي پرديس بين الملل، در صورت عدم واريز بدهي شهريه مربوطه در مهلت مقرر دانشجو مجاز به ثبت نام و انتخاب واحد نخواهد بود.

براي مشاهده تقويم آموزشي نيمسال دوم  سال تحصيلي 96- 95  اینجا را كليك نمائيد .

براي مشاهده برنامه هفتگي رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 942 نيمسال دوم سال تحصيلي 96- 95 اینجا را کلیک نمائيد .

براي مشاهده برنامه هفتگي رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 952 نيمسال دوم سال تحصيلي 96- 95 اینجا را كليك نمائيد .

براي مشاهده برنامه هفتگي رشته پرستاری ورودی 952 نيمسال دوم سال تحصيلي 96- 95  اینجا را کلیک نمائيد .

برای مشاهده دروس و کدهای مربوطه ، رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 942 در نيمسال دوم سال تحصيلي 96- 95 اینجا را کلیک نمائيد .

برای مشاهده برنامه تربیت بدنی جهت دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی ورودی 942 در نیمسال دوم سال تحصيلي 96- 95  اینجا را کلیک نمائيد .