کد: 5727-352254      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ دي    تعداد بازدید : 756

مراسم بازگشایی مقطع کارشناسی رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان جدید الورود می رساند مراسم بازگشایی مقطع کارشناسی رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی پردیس بین الملل در روز ...

مراسم بازگشایی مقطع کارشناسی رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان جدید الورود می رساند مراسم بازگشایی مقطع  کارشناسی رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی پردیس بین الملل در روز شنبه 2 بهمن ماه 1395 ساعت 10 صبح با حضور جناب آقای دکتر خردمند معاون محترم  بین الملل دانشگاه ، جناب آقای دکتر حسن زاده معاون محترم آموزشی پردیس بین الملل ، روسا و معاونین دانشکده پرستاری مامایی و پیراپزشکی در پردیس بین الملل واقع در جزیزه کیش ، ساحل مرجان برگزار می گردد.

حضور کلیه دانشجویان در مراسم بازگشایی الزامی است

تشریف فرمایی خانواده دانشجویان موجب امتنان  خواهد بود.

توجه: ساعت جشن 12-10 خواهد بود و آزمون تعین سطح دانشجویان ساعت 13 در ساختمان پردیس بین الملل برگزار خواهد شد.