کد: 5727-353243      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد    تعداد بازدید : 227

معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل برگزار کرد/کارگاه روش تحقیق کیفی با حضور جمعی از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه

کارگاه روش تحقیق کیفی به همت معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل و با حضور جمعی از دانشجویان بین‌المللی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، دکتر حسن‌زاده، معاون آموزشی پردیس بین‌الملل با اعلام این خبر گفت: برای نخستین بار این کارگاه آموزشی دو روزه، 8 و 9 مرداد در مرکز رایانه ساختمان بافت‌شناسی دانشکده پزشکی برپا شد.
وی آشناسازی دانشجویان با مهارت‌های تحقیقاتی در پاردایم‌های مختلف و روش‌های تحقیقاتی متفاوت برای پاسخگویی به سؤالات گوناگون را اهداف اصلی برپایی کارگاه مذکور دانست.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل با اشاره به اینکه 20 دانشجوی خارجی دانشگاه در کارگاه روش تحقیق کیفی حضور داشتند، اظهار داشت: این دانشجویان از کشورهای پاکستان، سوریه، عراق، فلسطین، نیجریه، زیمباوه، اتیوپی و غنا در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول به تحصیل هستند.
دکتر حسن‌زاده مقاطع تحصیلی شرکت‌کنندگان را کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه در نخستین روز مباحثی چون پاردایم‌های تحقیقاتی، پاردایم متدولوژی کیفی، نظریه‌های زیربنایی مطالعات کیفی، ویژگی‌ها مطالعات کیفی و معرفی مطالعات ترکیبی و تلفیقی مطرح شد، گفت: همچنین روش‌های جمع‌آوری داده‌ها، شیوه‌های مصاحبه کیفی، دسته‌بندی و مدیریت داده‌ها، روش‌های تحلیل داده‌های کیفی و نوشتار و گزارش نتایج تحقیق کیفی عناوین روز دوم این کارگاه است.
معاون آموزشی پردیس بین‌الملل به معرفی مدرس کارگاه آموزشی روش تحقیق کیفی پرداخت و بیان داشت: دکتر عفت السادات مرقاتی خویی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر گروه سلامت جنسی پژوهشکده علوم اعصاب و مرکز ملی مطالعات اعتیاد، تدریس کارگاه مذکور را برعهده داشت.
دکتر حسن‌زاده در پایان یادآور شد: معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل گواهی حضور در کارگاه آموزشی روش تحقیق کیفی را برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد کرد.

خبر و عکس: مهناز وحیدی