کد: 5727-354319      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت    تعداد بازدید : 562

دستیابی تیم دانشجویان بین الملل پزشکی پردیس بین الملل به مقام های دوم و سوم در مسابقات دو و میدانی جزیره کیش

مسابقات دو و میدانی دانشگاهیان جزیره کیش با عنوان یادواره شهدای خلیج فارس به پاسداشت نام و یاد شهدای گرانقدر خلیج فارس در روز یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 در جریره کیش برگزار شد.

مسابقات دو و میدانی دانشگاهیان جزیره کیش، به پاسداشت نام و یاد شهدای گرانقدر خلیج فارس و با عنوان یادواره شهدای خلیج فارس، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش در روز یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 برگزار شد. این مسابقات، در مواد دو صد متر، دو چهارصد و هشتصد متر انفرادی و نیز دو امدادی چهارنفره در زمین دو و میدانیِ استادیوم المپیک کیش، انجام پذیرفت. در رده بندی نهایی امتیازات، در بین تیمهای شرکت کننده در دانشگاههای کیش (دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه شریف)، ادموند اوکلاه دانشجوی ترم سوم رشته پزشکی پردیس کیش از کشور غنا، به عنوان نفر سوم رشته های انفرادی انتخاب شده و تیم دانشجویان پزشکی پردیس کیش (متشکل از فضیل وانی، مفتائو فوسینی، شریف یوسف و آون مهدی عباس) نیز، مقام دوم دو امدادی را در بین دانشگاهیان کیش کسب کردند. در پایان، توسط مدیر موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش و هیات اجرایی مسابقات، از نفرات برتر تقدیر بعمل آمد.

تهیه خبر: دکتر سحر بذرافکن

تنظیم: مریم عنبری