کد: 5727-354326      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت    تعداد بازدید : 605

تقدیر از برندگان مسابقات دو و میدانی دانشگاهیان جزیره کیش با حضور جناب آقای دکتر حسن زاده

در مراسمی با حضور جناب آقای دکتر حسن زاده سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و آقای دکتر دولت آبادی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، از دانشجویان برنده و نیز شرکت کنندگان در مسابقات دو و میدانی دانشگاهیان جزیره کیش تجلیل شد.

در مراسمی با حضور جناب آقای دکتر حسن زاده سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران و آقای دکتر دولت آبادی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، از دانشجویان برنده و نیز شرکت کنندگان در مسابقات دو و میدانی دانشگاهیان جزیره کیش، در روز چهارشنبه 19 اردیبهشت سال 1397 تجلیل بعمل آمد. در این مراسم که در محل پردیس کیش دانشگاه علوم پزشکی تهران در جزیره کیش انجام شد جناب آقای دکتر حسن زاده بر لزوم فعالیتهای ورزشی دانشجویان تاکید نمودند. حاج آقای دولت آبادی نیز ضمن سخنانی فعالیتهای بدنی و ورزشی را مکمل تزکیه و تهذیب دانستند. در پایان مراسم، به این دانشجویان لوح تقدیر و کارت هدیه اعطا شد.

تهیه خبر: دکتر سحر بذرافکن

تنظیم: مریم عنبری