کد: 5727-354869      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۱۴ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۵ مهر    تعداد بازدید : 1495

اطلاعيه ثبت نام پذيرفته‌شدگان انتقالی خارج از کشور سال تحصيلي 98-1397 مقطع دکتری عمومی دانشگاه علوم پزشكي تهران – پردیس بین‌الملل

با سلام و آرزوي موفقيت ضروري است پذيرفته‌ شدگان گرامي جهت ثبت‌نام اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 16 مهر1397 لغايت سه شنبه 17 مهرماه 1397 ...

با سلام و آرزوي موفقيت
ضروري است پذيرفته‌ شدگان گرامي جهت ثبت‌نام اينترنتي از روز  دوشنبه مورخ 16 مهر1397 لغايت سه شنبه 17 مهرماه 1397 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت‌نامي زير با وارد نمودن  كد ملي به‌ عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به‌عنوان رمز عبور به نشاني سايت ثبت نام به آدرسhttp://sipad.tums.ac.ir/stdnew   مراجعه و نسبت به اسكن مدارك مشروحه ذيل و ثبت‌نام اينترنتي خود اقدام نمايند. بديهي است عدم ثبت‌نام در تاريخ فوق به‌منزله انصراف تلقي خواهد شد.
توجه :  زمان و نحوه شركت در آزمون تعيين سطح زبان متعاقباً اعلام می‌گردد.
مدارک ثبت نام
 مدارك مورد نياز ثبت نام كه بطور خوانا تهيه  شده باشد:
1- تكميل فرم هاي ثبت نام و ارائه اصل فرم های تعهد شماره 1 و فرم مشخصات پذیرفته شدگان که توسط دانشجو امضاء گردیده است .
الف) فرم شماره 1 براي كليه پذيرفته شدگان
 2- اصل مدرک گواهی پايان دوره پيش دانشگاهي(كه تاريخ 31 شهريور ماه 97 اخذشده باشد) براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه با مهرو امضاء مدير مركز پيش دانشگاهي كه نوع گواهي پيش دانشگاهي، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي در آن قيد شده باشد.
3- اصل مدرك يا گواهي ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه و سال ما قبل ديپلم براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه با مهرو امضاء مديردبيرستان و يا هنرستان
4-  اصل گواهینامه یا گواهی قبولی دوره متوسطه
5- اصل ريز نمرات دوره سه ساله متوسطه حاوي ريز نمرات و معدل كتبي نهايي
6- اصل ريز نمرات دوره پیش دانشگاهی حاوي ريز نمرات و معدل كتبي نهايي (مدرک معادل)
7- اصل گواهينامه دوره چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاء مدير دبيرستان
8- اصل شناسنامه و کارت ملی و کپی ازكليه صفحات آن
9- تصويركارنامه و لیست دروس گذرانده در دانشگاه خارج از کشور
10- كارت پايان يا معافيت از خدمت نظام‌ وظيفه براي آقايان به‌ صورت كارت هوشمند يا گواهي تعويض از مراكز پليس+10
تبصره: پذيرفته‌ شدگان مشمول معافيت تحصيلي موظف‌اند حداكثر تا يك ماه با در دست داشتن يك قطعه عكس و تصوير گواهي پايان پيش دانشگاهي جهت صدور معافيت تحصيلي به معاونت آموزشی دانشكده مربوطه مراجعه نمايند.
11- 8 قطعه عكس 4*3
12- پرینت تایید ثبت نام اینترنتی

تذكر1:    الف: جهت آگاهي از تكميل بودن و تائيد مدارك ضروري است مجدداً  بعداز  حداكثر دو روزكاري به سايت مراجعه تا پيام ثبت‌نام انجام شد را مشاهده نماييد. و رسيد تاييديه ثبت نام موقت راجهت ثبت نام حضوري پرينت نمايد.
ب: در صورت مشاهده پيام مدارك ناقص مي‌باشد بايد سريعاً نسبت به رفع نقص اقدام نماييد
مشكلات رايانه اي : 81634162 قسمت رايانه وفني

هزينه هاي دوره و نحوه پرداخت شهریه های آموزشی :

شهریه تحصیلی سالیانه به استناد بهای تمام شده خدمات آموزشی متناسب با نرخ تورم و مشمول افزایش سنواتی خواهد بود.

به منظور تکمیل فرآیند مالی ضروری است دانشجویان نسبت به واریز نقدی مبلغ مندرج در جدول ذیل به حساب درآمدهای غیر درمانی دانشگاه  علوم پزشکی تهران اقدام نمایند*.

واریز شهریه سال اول یه طور کامل برای تمامی دانشجویان الزامی می باشد.

جدول میزان شهريه هاي آموزشي سال تحصیلی 98-97

مقطع تحصیلی رشته تحصیلی مبلغ شهریه سالانه(ریال)
دکترای عمومی داروسازی

دکترای عمومی دندانپزشکی 900,000,000

مدارک لازم برای تکمیل فرآیند مالی:
1. دانشجویان محترم جهت واریز شهریه های آموزشی به طریق زیر و مراجعه به بانک اقدام نمایند:
  • واریز مبلغ به شماره حساب 2761900442 بانک ملت (شماره شبا: IR030120000000002761900442)به نام درآمدهای غیر درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با درج شناسه های پرداخت مرتبط و ارائه اصل فیش مربوطه به حوزه مالی معاونت بین الملل در زمان ثبت نام:
دانشجویان رشته داروسازی 1110050468
دانشجویان رشته دندانپزشکی 1110030456
  • توجه:  درج کد شناسه صحیح مورد تاکید و الزامی است.
  • توجه: فیش های انتقال وجه از طریق ساتنا، پایا و... در صورت درج شناسه واریز در فرم مربوطه و با پرفراژ بانک مورد قبول خواهد بود.

2. ارائه اصل و کپی سند تعهد محضری (دریافت فرم تعهد محضری)
  لازم است تعهد نامه محضری از لینک مربوطه دریافت و چاپ و در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم و به همراه سایر مدارک در روز ثبت نام ارائه گردد.
ارائه مدارک فوق در روز ثبت نام به واحد مالی الزامی است و ثبت نام قطعی و نهایی دانشجو منوط به تکمیل فرآیند مالی می باشد.
سند تعهد محضری سندی است که بر اساس اطلاعات متقاضی(دانشجو) و ضامن( ترجیحاً پدر یا مادر دانشجو) در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور تنظیم شده باشد.
دانشجویان محترم توجه داشته باشند حضور دانشجو و ضامن با ارائه مدارک لازم برای احراز هویت در دفاتر اسناد رسمی الزامی است.
به منظور تسهیل فرآیند اخذ سند تعهد محضری فهرست دفاتر اسناد رسمی کشور به همراه مشخصات آن از طریق لینک زیر قابل دسترس است.     http://www.notary.ir/registries_list

لازم به توضیح است پس از اخذ تاییده ثبت نام غیرحضوری،کلیه پذیرفته‌شدگان موظف هستند پس از اتمام مراحل مالی، جهت ثبت‌نام حضوری همراه اصل مدارك اسكن شده و پرینت فرم های تأييديه ثبت‌نام موقت،تعهد شماره 1 و فرم مشخصات پذیرفته شدگان در تاریخ چهار شنبه 18 مهرماه 1397  از ساعت 10 لغایت 13 حضور داشته و مدارک لازم را تحويل نماينده معاونت آموزشي پردیس بین الملل درحوزه ثبت نام  نمايند درغيراينصورت ثبت‌نام ایشان كان لم يكن تلقي خواهد گرديد.
مکان ثبت نام حضوری: بلوار کشاورز – خیابان فلسطین جنوبی- خیابان شهید حجت دوست – پلاک 25  – اداره آموزش پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران
جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88953055 تماس حاصل فرمائید.
 تذكر2: عدم حضور پذيرفته شدگان نهايي در کلیه فرايند ثبت نام به منزله انصراف دانشجو است.
حضور والدین محترم در مراسم ثبت نام مزيد امتنان خواهد بود .