کد: 5727-356224      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۱ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۱ مهر    تعداد بازدید : 802

قابل توجه کلیه دانشجویان ایرانی انتقالی خارج از کشور مشغول به تحصیل در پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

به اطلاع کلیه دانشجویان ایرانی انتقالی خارج از کشور مشغول به تحصیل در پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌رساند، جهت ادامه تحصیل ارایه مدارک ذیل ضروری می باشد؛

1. تاییدیه سامانه "تاک" مدارک تحصیلی (ریزنمرات) خارج از کشور
  2. رسید درخواست تاییدیه تحصیلی صادره از دفاتر پیشخوان دولت برای آخرین مدرک تحصیلی "دیپلم متوسطه و یا پیش‌دانشگاهی"

شایان ذکر است نسخه اصلی مدارک فوق که در زمان ثبت نام به این اداره ارایه شده قابل استناد نمی باشد.

لذا مقتضی است دانشجویان مذکور، حداکثر تا تاریخ 20 آذر ماه 1398 با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و با در دست داشتن اصل کلیه مدارک آموزشی (مدارک دیپلم و یا پیش دانشگاهی) نسبت به دریافت رسید ارسال تاییدیه مزبور به دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد پردیس بین‌الملل اقدام نمایند.

بدیهی است معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص عدم مراجعه نامبردگان تا زمان اعلام شده و عدم تحویل مدارک درخواستی، هیچگونه مسئولیتی نداشته و از ثبت‌نام این دسته از دانشجویان جلوگیری بعمل خواهد آورد.