کد: 5727-356828      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۴ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۴ مرداد    تعداد بازدید : 128

برگزاری دوره کوتاه مدت توانمندسازی اعضای هیئت علمی برای تدریس موثر مجازی

پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره کوتاه مدت توانمندسازی اعضای هیئت علمی برای تدریس موثر مجازی را با امتیاز توانمندسازی آموزشی برگزار می نماید...

طول دوره به مدت 16 ساعت (12 ساعت مباحث اجباری و 4 ساعت مباحث اختیاری) می باشد که بطور متناسب در طی سه هفته ( به صورت مجازی همزمان و غیر همزمان) ارائه خواهد شد.

*این دوره ویژه اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران که دارای تدریس به دانشجویان بین الملل می باشند است.

شروع دوره: 20 مرداد ماه99

مهلت ثبت نام: از 14 مرداد لغایت 19 مرداد ماه

شماره تماس جهت ثبت نام در دوره از طریق پیامک یا واتس اپ:

برای اطلاع از عناوین مباحث دوره اینجا کلیک نمایید.