تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد    تعداد بازدید : 25

جلسه ی مدیران و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ارتش با کالج بین الملل دانشگاه

طی این نشست که در روز یکشنبه مورخ 20/5/98 در سالن شورای کالج بین الملل برگزار شد، جناب اقای دکتر حضرتی، قائم مقام رئیس دانشگاه، جناب اقای دکتر نوروزی، مدیر بین الملل، جناب اقای دکتر تفنگچیان، مدیر کل آموزش و جناب اقای قنبری، کارشناس زبان انگلیسی از دانشگاه علوم پزشکی ارتش و سرکار خانم دکتر شب بیدار، معاون آموزشی و مشاور اجرایی کالج بین الملل و جناب آقای دکتر عباسی، مشاور عالی معاون بین الملل دانشگاه در این جلسه حضور داشتند.

جناب آقای دکتر عباسی در خصوص  چگونگی آغاز به کار پردیس های بین الملل و ضرورت وجود مجموعه ای به نام کالج توضیحاتی ارائه دادند. سپس سرکار خانم دکتر شب بیدار در خصوص فعالیت های متنوع کالج و از چگونگی مشوق ها برای حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی صحبت کردند. ایشان اضافه نمودند از آنجاییکه یک بخش از فعالیت های دانشگاه در راستای بین المللی سازی توانمند سازی اعضای هیئت علمی در حوزه های مختلف است، به غیر از کلاس های ترمیک زبان دوره های ویژه نیز برای اعضا به شکل فصلی در غالب دوره های کوتاه مدت و کارگاه های آموزشی برگزار می گردد.

در این جلسه امکان همکاری های مشترک بین دو مجموعه و برگزاری کلاس های زبان انگلیسی برای توانمند سازی اعضای هیئت علمی دانشگاه ارتش مطرح و بررسی شد.

مقرر شد جهت اجرایی شدن همکاری های دو مجموعه به زودی تفاهم نامه ای بین طرفین امضاء گردد.

عکس و خبر: شقایق الکائی