تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۷ اسفند    تعداد بازدید : 217

ثبت نام دانشجویان برای شرکت در مدرسه زمستانه دانشگاه سائوپائولو برزیل (FMUSP)

دانشجویان عضو گروه پیمان هشت می توانند در این گرد همایی شرکت نمایند

در راستای افزایش سطح همکاری های علمی بین المللی دانشگاه با دیگر دانشگاه های دنیا، از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دعوت به عمل می آید تا در صورت تمایل در ششمین مدرسه زمستانه  دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سائو پائولو برزیل (FMUSP) که  در تاریخ 31-20 جولای2020(30 تیر تا 10 مرداد 1399بمدت 2 هفته )در کشور برزیل برگزار میگردد ثبت نام به عمل آورند. با توجه به اینکه در مجموع 60 دانشجو از دانشگاههای عضو پیمان گروه هشت در این رویداد حضور خواهند یافت، امید است شرکت در این گردهمایی شرایطی را فراهم آورد تا دانشجویان جوان و محققین بتوانند از این رویداد هم به عنوان فرصتی برای یادگیری استفاده نمایند و هم منجر به تشکیل شبکه ارتباطی علمی برای دانشجویان گردد. لازم به ذکر است آخرین مهلت ثبت نام دانشجویان تا تاریخ 1398/12/10 می باشد. دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک ذیل مراجعه نمایند.

لینک: http://www.fm.usp.br/en/winter-schools/Programoverview