کد: 1287-357288      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ شنبه ۵ تير   تعداد بازدید : 562

تأليف كتاب جامع کووید-19 توسط عضو هیأت‌علمی دانشگاه

كتاب جامع کووید-19 توسط دکتر نیما رضائی، استاد ایمونولوژی و معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و با همکاری بیش از 200 محقق و دانشمند برجسته تاليف شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین‌الملل، این کتاب حاوی مطالبی به روز و بین‌رشته‌ای در خصوص کرونا ویروس و بیماری کووید-19 از پاتوفیزیولوژی تا علایم بالینی، تشخیص، درمان و پیشگیری است که در 53 فصل ارائه و تمام فصول آن در بانک‌های اطلاعاتی معتبر نمایه شده است.
کتاب جامع کووید-19 توسط انتشارات اشپرینگر به چاپ رسیده و حاصل تلاش بیش از 200 محقق و دانشمند از بیش از یک‌صد مرکز دانشگاهی معتبر در پنج قاره جهان است.
بیماری کووید-19  طی یک و نیم سال گذشته بیش از یکصد و هشتاد میلیون نفر را طبق آمار رسمی در تمام دنیا مبتلا کرده است و تاکنون باعث فوت حدود چهار میلیون نفر شده است.
همراستا با تحقیقاتی که در سراسر دنیا در خصوص این بیماری صورت گرفته، دانشمندان و محققان کشورمان نیز تلاش زیادی در انجام تحقیقات علمی هم‌زمان با خدمات درمانی به بیماران مبتلا کرده‌اند.
چاپ کتابی مرجع  در کنار همه مقالات منتشر شده، برگ زرینی دیگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
توضیح اینکه دكتر نيما رضائي، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی و سرپرست مركز تحقيقات نقص ايمني، تاکنون بیش از بیست جلد كتاب به زبان انگليسي منتشر كرده و قرار است در سال جاری مجموعه کتب جدیدی را در علوم بین‌رشته‌ای نیز توسط اشپرينگر به چاپ برساند.