کد: 1287-357375      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۱ شهريور   تعداد بازدید : 114

انتصاب دکتر حسین قناعتی به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در حکمی دکتر حسین قناعتی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران را به سمت سرپرست این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه، در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین قناعتی
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

باسلام
خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده است. لذا نظر به تعهد. سوابق علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی، بدین‌وسیله به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران  منصوب می‌شوید تا با اتکال به ذات باری‌تعالی و رعایت جوانب شرعی و قانونی انجام‌وظیفه نمایید.
امیدوارم جنابعالی که از اساتید گران‌قدر آن دانشگاه می‌باشید با بهره‌گیری از تجارب اساتید پرتلاش و تعامل سازنده و صمیمانه با دانشجویان و کارکنان دلسوز، نهایت تلاش خود را در جهت پویایی و ارتقاء شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه به عمل‌آورید.
توفیق شما و همه همکاران را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
دکتر بهرام عین اللهی