کد: 7509-357349      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ شنبه ۲۳ مرداد   تعداد بازدید : 49

مراسم جشن عید غدیر خم در خوابگاه دخترانه نرگس برگزار شد.

مراسم جشن عید غدیر خم با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 21 الی 23 چهارشنبه ششم مرداد ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه نرگس برگزار شد.این مراسم با تفسیر آیاتی از سوره مبارکه مائده به زبان انگلیسی توسط مدرس تدبر در قرآن سرکار خانم بیگلری آغاز شد. سپس آفرین فاطیما و آمنا به مولودی خوانی و سخنرانی در مدح حضرت محمد(ص) به زبان اردو پرداختند. در ادامه دانشجو بیضا میرزا به سخنرانی در مدح حضرت علی علیه السلام و فلسفه غدیر خم پرداختند. در پایان دانشجویان با کیک و آبمیوه پذیرایی شد.

مسئولیت برگزاری این برنامه را لیلا کرمی سرپرست خوابگاه نرگس با هماهنگی  محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل بر عهده داشتند.