کد: 7509-357357      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ شنبه ۶ شهريور   تعداد بازدید : 35

راهنمای استفاده از سایت sbm24.com در مواقع اضطراری و آموزش نحوه ی رزرو وقت مشاوره و یا ملاقات با روانپزشک

با توجه به اهمیت پایش سلامت جسمانی و روحی ، معاونت دانشجویی و فرهنگی بین الملل دانشگاه، بستری جهت مشاوره رایگان ترتیب دیده است. نحوه ی رزرو ملاقات با مشاورین و روانپزشکان محترم و همچنین چگونگی انجام مشاوره در مواقع اضطراری در این ویدئو در لینک مربوطه توضیح داده شده است.

تنها در مواقع نیاز به مشاوره اضطراری می توانید با شماره 88996569  به صورت 24 ساعته تماس حاصل فرمائید.

لازم به ذکر است دانشجویانی که نیازمند رزرو وقت مشاوره حضوری می باشند می توانند با شماره 88953083 ( معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل ) تماس حاصل فرمایند.