کد: 7509-357377      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ شهريور   تعداد بازدید : 17

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت 21:00 الی 23:00 یکشنبه 24 مرداد ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.

این مراسم پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین آل یمین آغاز شد.   سپس دانشجویان عرفان محی الدین، حمید نظری، محمد ابودایا و سید رییس عباس، علی رشید، فرهان فرید، حسنین خادم، سید ابو تراب، سید مبشر و موسی الحولی به نوحه خوانی به زبان های فارسی و اردو و دانشجویان به سینه زنی پرداختند. در پایان از دانشجویان با نذری های تهیه شده پذیرایی و میهمان سفره ابا عبدالله الحسین علیه السلام بودند.

این برنامه فرهنگی با حضور بیش از 60 دانشجو با ملیت های پاکستان، کشمیر، غنا و لبنان برگزار گردید.

مسئولیت برگزاری این برنامه را بابک بابایی سرپرست خوابگاه دمشق و با هماهنگی محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل  بر عهده داشتند.