کد: 7509-357378      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ شهريور   تعداد بازدید : 26

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در خوابگاه دخترانه احمدی برگزار شد.

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت19:00 الی 22:00 شنبه 23 مرداد ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه دخترانه احمدی برگزار شد.

مراسم عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت19:00 الی 22:00  شنبه 23 مرداد ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه دخترانه احمدی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و برگزاری نماز جماعت توسط حجت الاسلام و المسلمین دهقان آغاز شد. تلاوت حدیث شریف کساء، پخش مداحی به زبان اردو، پخش سخنرانی در خصوص سجایای اخلاقی امام حسین علیه السلام و واقعه کربلا به زبان انگلیسی، سینه زنی و نوحه خوانی به زبان اردو توسط دانشجویان کشمیری و پاکستانی از ویژه برنامه های این مراسم بود. در پایان از دانشجویان با نذری های تهیه شده پذیرایی و میهمان سفره ابا عبدالله الحسین علیه السلام بودند..

این برنامه فرهنگی با حضور بیش از 45 دانشجو با ملیت های پاکستان، کشمیر و نیجریه برگزار گردید.

مسئولیت برگزاری این برنامه را زهرا خورشیدوند سرپرست خوابگاه احمدی و با هماهنگی محبوبه عنبری کارشناس معاونت دانشجویی فرهنگی پردیس بین الملل بر عهده داشتند.