کد: 7509-357441      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۸ آبان   تعداد بازدید : 39

زنگ آغاز سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان نواخته شد

مدیریت امور هنری و فوق برنامه، سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را در پاییز 1400 و در هفت حیطه برگزار می کند.

روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی: این رویداد فرهنگی همانند دوره های پیشین در حیطه های: فیلم (کوتاه، مستند، فیلمنامه و دابسمش)، موسیقی (گروه نوازی، تکنوازی و آواز)، ادبی (شعر سنتی، شعر نو، داستان کوتاه، نثر و مشاعره)، نشریات دانشجویی (نشریه برتر، اثر برتر، جلد برتر و صفحه آرایی)، تئاتر (نمایش صحنه ای، نمایشنامه خوانی، اجرا، استنداپ کمدی و نمایشنامه نویسی)، قرآن و عترت (قرائت، حفظ، مناجات خوانی و تواشیح) و هنرهای تجسمی (طراحی، خوشنویسی، نقاشی، کاریکاتور، پوستر، عکاسی، صنایع دستی و اینفوگرافی)، برگزار خواهد شد.
علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند برای ثبت نام و تحویل آثار هنری خود، به صورت حضوری از تاریخ 15 آبان 1400 تا 20 آذرماه به دبیرخانه جشنواره واقع در: خیابان قدس، بالاتر از تقاطع طالقانی، نبش کوچه باستانی (فردانش سابق) پلاک 21، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه دوم، مدیریت امور هنری و فوق برنامه با شماره تلفن 64432547 مراجعه کنند.
همچنین، دانشجویان می توانند برای ثبت نام و ارسال مجازی فایل آثار خود به شبکه های مجازی جشنواره شامل کانال تلگرامی @festivaltums و صفحه اینستاگرام tums_event مراجعه کنند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت شیوه نامه سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان می توانند به کانال های بالا مراجعه کنند.