جستجو:
تعداد رکورد:966
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
امکان استفاده از سالن بدنسازی خوابگاه حجت دوست ویژه همکاران محترم معاونت بین الملل (آقایان) فراهم شده است.
اطلاعیه سانس اختصاصی زمین چمن و سالن فوتسال شهید چمران ویژه دانشجویان پردیس بین الملل
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
امکان استفاده از سانس اختصاصی زمین چمن و سالن فوتسال شهید چمران برای دانشجویان پردیس بین الملل فراهم شد
برگزاری اردوی فرهنگی - تفریحی ویژه دانشجویان بین‌الملل
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل و واحد دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روز جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ اردوی فرهنگی - تفریحی ویژه دانشجویان بین‌الملل برگزار شد.
برگزاری اردوی فرهنگی - تفریحی ویژه دانشجویان بین‌الملل
فاطمه رشیدی دانشجوی ایرانی پردیس بین الملل قهرمان مسابقات دو و میدانی دانشگاه شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر دانشگاه را برگزار کرد.
به مناسبت روز دانشجو مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان خارجی پردیس بین الملل برگزار شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
به مناسبت روز دانشجو و با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان بین الملل و همچنین استعدادیابی دانشجویان، مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان پسر پردیس بین الملل در خوابگاه دمشق برگزار شد.
زنگ آغاز سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان نواخته شد
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۸ آبان
مدیریت امور هنری و فوق برنامه، سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را در پاییز 1400 و در هفت حیطه برگزار می کند.
زنگ آغاز سومین جشنواره فرهنگی دانشجویان نواخته شد
مراسم جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در خوابگاه دخترانه نرگس برگزار شد.
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
مراسم جشن سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت 20 الی 22 شنبه 1 آبان ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه نرگس برگزار شد.
مراسم جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
مراسم جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور دانشجویان پسر پردیس بین الملل از ساعت19:00 الی 21:00 شنبه 1 آبان ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه پسرانه دمشق برگزار شد.
مراسم جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در خوابگاه دخترانه احمدی برگزار شد.
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
مراسم جشن ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور دانشجویان دختر پردیس بین الملل از ساعت18:00 الی 20:00 شنبه 1 آبان ماه 1400 در محل نمازخانه خوابگاه دخترانه احمدی برگزار شد.
ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آغاز گردید
۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
معاونت دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی خبر داد.
ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آغاز گردید