کد: 5727-358797      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ آبان    تعداد بازدید : 42

برگزاری کارگاه های آموزشی بصورت مجازی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی بین الملل، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در نظر دارد در راستای تحقق اهداف برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی، کارگاه های آموزشی را به شرح جدول ذیل بصورت مجازی برگزار کند.

علاقمندان در دانشگاه های علوم پزشکی کلان مناطق کشور می توانند در این کارگاه ها شرکت نمایند.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره ی 38350177-083 تماس حاصل فرمایید.

جهت مشاهده جدول کلیک کنید.