تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر    تعداد بازدید : 46

اختتامیه دومین دوره ی بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی

مراسم اختتامیه دومین دوره ی بین المللی سازی آموزش عالی در علوم پزشکی، چهارشنبه بیست و ششم آبان ماه با حضور جناب آقای دکتر کردی (معاون اسبق بین الملل و رئیس مرکز تحقیقات پزشکی-ورزشی)، جناب آقای دکتر حسن زاده (دبیر شورای برنامه ریزی پزشکی وزارت بهداشت)، جناب آقای دکتر ضیائی (معاون آموزشی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران) و سرکار خانم دکتر شب بیدار (معاون آموزشی کالج بین الملل) و با حضور گرم مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور،در اسکای روم به صورت آنلاین برگزار گردید.

در آغازجناب آقای دکتر کردی معاون اسبق بین الملل به تدریس مبحث پردیس های خارج از کشور پرداختند.

در ادامه جناب آقای دکتر حسن زاده دبیر شورای برنامه ریزی پزشکی و وزارت بهداشت، زمانی را جهت پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان در خصوص موضوع بین المللی سازی دانشگاه ها اختصاص دادند.

سپس جناب آقای دکتر ضیائی  معاون آموزشی پردیس بین الملل علوم پزشکی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان دوره به جمع بندی از دوره ی بین المللی سازی پرداختند.

دو فیلم کوتاه در این راستا در معرض نمایش قرار گرفت که یک مورد در غالب معرفی مختصر و جامعی از شرکت کنندگان منتخب و تحلیل آنها نسبت به جزئیات دوره ی بین المللی سازی و دیگری به صورت تصاویری از روند دوره شکل گرفت.

و در پایان، سرکار خانم دکتر شب بیدار معاون آموزشی کالج بین الملل با معرفی و تقدیر از زحمات بی دریغ تیم علمی، مسئولین درس، مدرسین دوره و تیم اجرایی، مراسم اختتامیه را به اتمام رساندند.