تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي    تعداد بازدید : 112

برگزاری جلسه تکریم و معارفه رئیس کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی کالج بین‌الملل، بعد از ظهر یکشنبه 19 دی ماه 1400 جلسه تکریم و معارفه ریاست کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران  با حضور جناب آقای دکتر حسینی سده (مدیر توسعه منابع و پشتیبانی)، جناب آقای دکتر امینیان (رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل)، اعضای هیئت علمی گروه زبان، کارشناسان و کارکنان کالج بین‌الملل برگزار گردید و طی این جلسه از جناب آقای دکتر جعفریان (رئیس سابق کالج بین الملل) تکریم صورت گرفت و معارفه جناب آقای دکتر شعبانی (رئیس جدید کالج بین الملل) انجام گردید.

نخست، جناب آقای دکتر حسینی سده ، ضمن آرزوی موفقیت برای ریاست جدید کالج بین‌الملل، از ریاست سابق و خدمات ایشان تقدیر به عمل آوردند.

سپس، جناب آقای دکتر امینیان در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات ارزنده‌ی رئیس سابق و به منظور آغاز فعالیت‌های ریاست جدید اظهار داشتند: «با توجه به حسن سوابق ریاست جدید کالج بین‌الملل چنین انتظار می رود که در زمینه ی امور بین‌الملل و کیفیت بخشی آموزشی، شاهد پیشرفت های شایانی باشیم».

در ادامه، جناب آقای دکتر شعبانی ضمن تشکر از زحمات بی شائبه ی دکتر جعفریان اذعان داشتند: «امید است با تکیه بر تجربیات گذشته‌ی کالج بتوانیم آینده ای درخشان را در پیشروی رقم بزنیم».

اعضای هیآت علمی گروه زبان انگلیسی شامل آقایان دکتر کندی، دکتر رخشان و دکتر یزدی از زحمات ریاست سابق قدردانی نموده و آمادگی خود در جهت همراهی با ریاست جدید در راستای پیشرفت‌های روز افزون اعلام نمودند.

خانم دکتر شاه حسینی (سوپروایزر کرسی زبان فارسی) و جناب اقای نورانی (مسئول امور اداری و عمومی) به نمایندگی از سایر کارشناسان، از جناب آقای دکتر جعفریان و زحمات بی دریغ ایشان تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

در ادامه جناب آقای دکتر امینیان اظهار داشتند: «کالج بین‌الملل در جایگاه ویژه ای از دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد و نیاز است در مقوله های آموزشی و بین‌المللی سازی تا حد امکان پیشرفت صورت گیرد».

دکتر جعفریان تآکید کردند: «هر یک از ما باید به یک شهروند بین‌المللی تبدیل شود. وی نیز پس از قدردانی از الطاف حاظرین، برای جناب آقای دکتر شعبانی آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند».

در آخر، با اهدای گل از ریاست سابق کالج بین‌الملل جناب آقای دکتر جعفریان تقدیر به عمل آمد.